Mastodont: poule poultje poultjes pool pooltje pooltjes
Actieve bettings: 0Aanmeldingen: 5647

Waarom adverteren op Mastodont.nl?

Mastodont.nl is eind 2005 opgericht en heeft inmiddels al vele evenementen de revue zien passeren. Bezoekers van Mastodont.nl zitten in alle leeftijdscategorieen met een belangrijke doelgroep tussen de 25 en 45 jaar. De meeste bezoekers zijn, gek genoeg, toch van het mannelijk geslacht.

Met dagelijks meer dan 10.000 pageviews verblijft men gemiddeld een 15 minuten per bezoek op de site. Ruime gelegenheid om hetgeen je wilt adverteren onder de aandacht te brengen.

Wie zoekt in Google op een bepaalde sport en deze combineert met de term 'poultjes', zoals bijvoorbeeld "voetbal poultjes" zal al snel Mastodont als hit terug krijgen! Probeer het maar eens.

Adverteren op de voorpagina van Mastodont.nl

Wil je graag adverteren op de voorpagina van Mastodont.nl? Dat kan en voor slechts € 75,= per 3 maanden adverteer je op 1 van de blokken van de voorpagina!

Maar wees er snel bij, er is slechts beperkt ruimte beschikbaar.

Wordt Sponsor van een Evenement

Als sponsor van een Evenement biedt je de overall winnaar een leuke prijs in het verschiet. Je wordt specifiek genoemd als hoofdsponsor van het evenement en gedurend het evenement worden de deelnemers hier subtiel aan herinnerd.

Er kan slechts 1 hoofdsponsor per evenement worden aangewezen. Wees er op tijd bij zodat je je voorkeurs evenement mag gaan sponsoren.

Adverteren op de onderste regel

De onderste regel in het hoofdscherm, een bijzondere plaats voor advertenteren met een goed rendement. Bij elke pagina vertoning wordt deze regel getoond! Ongeacht welke pagina wordt opgevraagd, uw staat er op vermeld. Daarnaast werken deze tekst advertentie, mits kort en krachtig vaak beter dan adverteren met afbeeldingen. Voor 3 maanden geldt een instap tarief van slechts € 49,=

Interesse ?

Interesse in 1 van de adverteer opties? of heb je andere ideëen over adverteren op Mastodont.nl?
Stuur je berichtje aan info@mastodont.nl