Mastodont: poule poultje poultjes pool pooltje pooltjes
Actieve bettings: 0Aanmeldingen: 5647

Deelnemen aan een Poule

Kies het Event waar je aan mee wilt doen en selecteer de Poule waarbinnen je wilt deelnemen. Dit kan de Poule zijn van een vriend of bekende of de openbare Poule van Mastodont. Er is altijd minimaal 1 openbare Poule waar je gratis aan mee kan doen.

Verder kunnen er zelfs Poules zijn waar je met een kleine inleg aan deel neemt en je mogelijk de pot kunt winnen. Gewonnen credits kunnen op de site weer ingeruild worden voor een leuke Prijs. Elke poule heeft zijn eigen chat om met elkaar in contact te blijven.

Organiseer je eigen Poule

Samen met vrienden, familie, collega`s of andere sportliefhebbers een onderlinge competitie aangaan? Dat kan nu heel eenvoudig op Mastodont.

Je kiest het Event waar je je eigen Poule voor op wil zetten, je maakt de Poule aan en nodigt iedereen uit waar je mee samen wilt spelen.

Je kan zelfs kiezen om te spelen met een inleg. Gewonnen en verkregen credits kunnen op de site weer ingeruild worden voor een leuke Prijs.
Voor elke 10 deelnemers die zich bij je Poule aanmelden ontvang je als organisator van de Poule een extra aantal credits.

Organiseer je eigen Event

Niet tevreden met het aanbod in Events? Of heb je een leuker opzet van Bettings in gedachten?

Organiseer dan je EIGEN Event hier op Mastodont. Nu bepaal jij welk Event en het soort Bettings, want er is meer dan alleen een WK voetbal of een Tour de France.

Voor elke Poule die op jouw Event wordt georganiseert ontvang je extra credits. Ontvangen (en gewonnen) credits kunnen op de site weer ingeruild worden voor een leuke Prijs.

Doe ook mee!

Stap 1: Meld je GRATIS aan op Mastodont.nl (kan ook met je Facebook account)
Stap 2: Kies je Event
Stap 3: Kies je Poule en klik op "Aanmelden"
Stap 4: Geef je voorspellingen op en kijk of je de beste wordt in je Poule
Stap 5: Herhaal vanaf stap 2...

Like ons op FaceBook


Een korte introductie